Myytävät Alpakat

Alpakkamaan Theo - varattu uuteen kotiin

Syntynyt 4.6.2020 (orhi)

Emä: Alpakkamaan Tiuku

 emän emä: Sirpucan Tella ja emän isä: Ylitalon Morrison

Isä: Ylitalon Emil 

 isän emä: Machu Evita ja isän isä: Nybo Alberto

Theo on varattavissa uuteen kotiin. Luovutus mahdollinen helmikuusta 2021 alkaen. 

Theo on äitinsä tapaan hyvin rohkea, omien polkujen kulkija. Theon mielestä ei aina tarvitse olla kiinni äidissä tai lauman läheisyydessä, tutkimusretkiähän voi tehdä aina kauemmaksikin. Välillä voi hörpätä maitoa vaikka toisen äidin maitobaarista, kätevää ja rentoa. Isältään Theo on perinyt lempeän luonteen. Vaikka pilkettä onkin silmäkulmassa, ollaan ystävällisiä. Theo on kasvanut pihapiirissä touhuilun keskellä ja tottunut pienestä pitäen ihmisiin sekä käsittelyyn. Iän salliessa Theo opetetaan kävelemään riimussa, mikrosirutetaan sekä rekisteröidään alpakkarekisteriin.

Hinta 2000€ alv 0% 

Syntynyt 23.6.2020 

Emä: Sirpucan Tella

 emän emä: GSA Tess ja emän isä: AOS Nooa

Isä: Ylitalon Emil 

 isän emä: Machu Evita ja isän isä: Nybo Alberto

Tiuhti on varattavissa uuteen kotiin. Luovutus mahdollinen helmikuusta 2021 alkaen. 

Tiuhti on sievä ja rauhallinen alpakkavasa. Tiuhtille lauma ja emä ovat tärkeitä, vaikkakin välillä on kiva revitellä pitkin aitausta Theon kanssa. Tiuhtin äiti Tella on supermamma, jonka elämäntehtävä omasta mielestään, on olla aina tiineenä tai pienen vasan äitinä. Tella tulee helposti tiineeksi, synnyttää mallikkaasti ja hoitaa erittäin hyvin vasansa. Nämä ominaisuudet antavat hyvän pohjan myös jälkeläisille. 

Tiuhti on kasvanut pihapiirissä touhuilun keskellä ja tottunut pienestä pitäen ihmisiin sekä käsittelyyn. Iän salliessa Tiuhti opetetaan kävelemään riimussa, mikrosirutetaan sekä rekisteröidään alpakkarekisteriin.

Hinta 2500€ alv 0% 

 

Alpakkamaan Tiuhti - varattu uuteen kotiin

Alpakkamaan Tico
- varattu uuteen kotiin

Syntynyt 2.4.2019 (ruuna)

Emä: Sirpucan Tella

 emän emä: GSA Tess ja emän isä: AOS Nooa

Isä: Ylitalon Emil 

 isän emä: Machu Evita ja isän isä: Nybo Alberto

Tico on ostettavissa uuteen kotiin. Luovutus mahdollinen vaikka heti tai Theon ja/tai Tiuhtin kanssa helmikuusta 2021 alkaen. 

Tico on kaikessa rauhallisuudessaan oma persoonansa. Tico tulee uteliaana tervehtimään ja linssiludena Ticosta saa todella helposti nenäkuvia. Ensimmäisessä kerinnässään Tico sai erityismaininnan hyvästä villastaan (villa on tallessa, halutessasi saat myös tämän baby-villan mukaan). Babyvilla oli pinnasta ruskeaa, mutta nyt Tico on täysin musta ja omaa kauniit kasvot. 

Tico on hyvin kiltti ja vielä leikkisä vasojen kanssa, kohdellen heitäkin hyvin kauniisti. Tico on ruunattu ja elänyt emien kanssa, joten ei sovi luonteensakaan puolesta orhi-laumaan. Ticon erityistaito on napata puista herkullisimmat lehdet, joihin muut eivät ylety – Tico nousee puun vieressä talajaloilleen ja saattaa seistä siinä tovinkin. 

Tico on tottunut käsittelyyn sekä riimussa kulkemiseen. Tico ei ole omien polkujen kulkija, vaan haluaa olla lauman lähellä.   

Tico on opetettu riimuun ja mikrosirutettu. 

Hinta 1500€ alv 0%

Kuvassa Tico takana ja Theo edessä (Tella mamma myös taustalla)